Preview Mode Links will not work in preview mode

Sociala Medier och Kommunikationspodden

Dec 7, 2021

I det här avsnittet träffar Alexandra Maria Lennberth som är livsstilsinfluencer och jobbar med Instagram som huvudsakliga plattform. Maria berättar om sina knep för att lyckas samt om hur hon tänker för att undvika Jante.

Detta avsnitt är sponsrat av Social Media Academy, en webbutbildning för dig som vill...


Nov 23, 2021

I detta avsnitt pratar Alexandra med Mathilda Vernersson som på kort tid byggt ett starkt varumärke på Instagram under namnet @overtillannat. De pratat om att lyckas på Instagram men framförallt om att hitta sin nisch och att våra hålla kvar vid den.

Detta avsnitt är sponsrat av Social Media Academy, en...


Nov 9, 2021

I det här avsnittet berättar Petra Månström om hur hon har hållit sig till sin nisch år efter år samt om vad hon tror det är som gör att hon har lyckats så bra med sitt personliga varumärke.
 
Avsnittet är sponsrat av Social Media Academy — webbutbildningen för dig som vill bli Diplomerad Social Media...


Oct 26, 2021

I det här avsnittet får du fem tips på hur du kan jobba för att lyckas på Instagram. Avsnittet är sponsrat av Social Media Academy — webbutbildningen för dig som vill bli Diplomerad Social Media Manager.


Oct 12, 2021

I det här avsnittet intervjuar Alexandra Mira, som jobbar som frilans inom marknadsföring och sociala medier. Mira berättar om alla ups and downs och inspirerar garanterat dig som är nyfiken på branschen, eller som redan själv jobbar som frilans.

Avsnittet är sponsrat av webbutbildningen Social Media Business...