Preview Mode Links will not work in preview mode

Sociala Medier och Kommunikationspodden

Dec 13, 2022

I det här avsnittet pratar Alexandra med Alina Hallbäck. Alina bestämde sig, när hon hade 16,000 följare på Instagram, att lägga ner sitt konto och börja om på nytt. Lyssna på storyn om varför och hur hon gjorde för att bygga upp sitt nya konto.

Avsnittet är sponsrat av webbutbildningen Social Media...


Nov 29, 2022

I det här avsnittet jämför Alexandra influencers arbete i sociala medier med företag. Varför är influencers ofta bättre på sociala medier? Lyssna så får du svaret!
Avsnitttet är sponsrat av webbutbildningen Social Media Academy — där du kan bli Diplomerad Social...


Nov 15, 2022

I det här avsnittet presenterar Alexandra sin modell "Social Media Academy"-modellen. Det här är en modell för dig som vill höja kvaliteten och effektiviteten i dina sociala medier.
Avsnittet är sponsrat av Alexandras nya bok "Planera dina sociala...


Nov 1, 2022

I det här avsnittet pratar Alexandra och hennes kollega Sanna om hur Sociala medier-dagarna gick i siffror. Hur många var det egentligen som anmälde sig? Hur många unika? Uppnåddes förväntningarna? Sanna och Alexandra berättar allt!
Avsnittet är sponsrat av webbutbildningen Social Media...


Oct 18, 2022

I det här avsnittet träffar Alexandra influencern och bröllopskoordinatorn Johanna Kajson. Johanna pratar på ett öppet sätt om sina framgångar och sina frågetecken kring sitt influencerskap och det avslutas med en sorts coaching/ utmaning från Alexandra.

Avsnittet sponsras av Social Media Academy —...